Tuinaanleg en tuinrenovatie

In complete tuinaanleg en tuinrenovatie zijn wij gespecialiseerd. Met ons moderne en uitgebreide machinepark, in combinatie met onze jarenlange ervaring, zijn wij zeer goed ingericht om uw tuin compleet opnieuw aan te leggen, te renoveren, te verbouwen of (deels) aan te passen.

Verreweg de meeste klussen voeren wij geheel zelf uit. U heeft te maken met één contactpersoon en dat werkt bijzonder prettig. Wij nemen u alle zorgen uit handen en leggen uw tuin compleet aan of zorgen voor een mooie verandering in uw tuin.

De aanpassingen worden uitgevoerd volgens een plan. Als tuinspecialist kunnen wij dit voor u verzorgen. Maar ook voeren we bestaande plannen uit.

Vrijblijvende afspraak maken voor tuinaanleg of tuinrenovatie? Bel of mail ons.

Graag vertellen wij u hieronder meer over enkele onderwerpen die te maken hebben met complete tuinaanleg en tuinrenovatie, te weten:

Rooien en tuin leeghalen

Rooien en verwijderen van bestaande planten, struiken en bomen en/of afvoeren van bestaande bestrating of tuinafscheiding is vaak eerst nodig voordat we met de aanleg van de nieuwe tuin kunnen starten. Ook grotere bomen kunnen rooien of snoeien. Lees meer »

Grondwerk

Goed grondwerk is dè basis voor een goede tuin. Met zorg voeren wij grondwerk uit ten behoeve van de bestrating. En dat geldt ook voor grondwerk dat nodig is voor de beplanting. Lees meer »

Bestrating

Toe aan nieuwe bestrating of verharding voor uw terras of oprit, of elders in uw tuin? Geef uw tuin een prachtig nieuw aanzien met passende sierbestrating. Voor elke gewenste sfeer zijn mooie materialen te vinden, voor elke portemonnee. Lees meer »

Beplanting

Verstand hebben van beplanting, dat is een belangrijke pijler van het vakmanschap van een goede hovenier. Wij kennen de eigenschappen van planten, zodat wij precies weten welke planten geschikt zijn voor uw tuin. Lees meer »

Gazon: Graszoden of inzaaien

Voor de aanleg van een aangenaam nieuw gazon gebruiken wij meestal graszoden, maar ook inzaaien van een nieuwe grasmat kan prima. Wij kunnen u daarbij perfect helpen, want wij hebben verstand van gras en zorgen dat uw gazon er piekfijn uitziet. Lees meer »

Tuinafscheiding

En tuinafscheiding is een wezenlijk onderdeel van de tuin en behoort zeker ook tot ons vakgebied. Wij zorgen graag voor een nette afscheiding met de buren, of van een drukke weg. Lees meer »

Beregening

Maak het uzelf gemakkelijk tijdens droge warme zomerdagen met een systeem voor beregening! Slepen met gieters en slangen wordt verleden tijd als u een besproeiingsinstallatie door ons laat aanleggen. Lees meer »

Kunstgras

Steeds vaker wordt gekozen voor kunstgras. Het oogt tegenwoordig best natuurgetrouw en wordt hoogwaardig geproduceerd. Lees meer »

CONTACTBUTTON6

Vrijblijvend een afspraak maken om uw tuinplannen door te spreken? Bel of mail ons.