Tuinonderhoud

Tuinonderhoud is een belangrijke discipline van Henselmans Hoveniers. Een tuin aanleggen is één, maar goed tuinonderhoud is minstens zo belangrijk. Alleen dan blijft uw tuin mooi en verzorgd. Als tuinspecialist staan wij klaar om u te helpen met het onderhouden of opknappen van uw tuin. Van fijn snoeiwerk tot groot onderhoud. Met vaste regelmaat, of alleen wanneer u het nodig vindt. Wat u wenst.

Wij doen alle vormen van tuinonderhoud voor particulieren, bedrijven, scholen en instellingen. Afspraak maken? Bel of mail ons.

Regelmatig tuinonderhoud

Stelt u prijs op een altijd keurig verzorgde tuin en wenst u regelmatig onderhoud door een ervaren tuinspecialist? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Graag nemen wij u alle tuinzorgen uit handen. Lees meer »

Dagdeel tuinonderhoud voor € 185

Tuinonderhoud per dagdeel bieden we aan als u snel onderhoud wilt laten doen maar geen tijd of zin hebt in een offerte vooraf, maar wél wilt weten wat u kwijt bent. Dat kan bij ons! Lees meer »

Tuin snoeien of hagen knippen

Belangrijk: Op deskundige wijze uw tuin snoeien of hagen knippen? Beukenhaag snoeien? Hagen van Taxus, Buxus of coniferen knippen? Voor al uw snoeiwerk bent u bij ons aan het juiste adres. Al uw hagen, groot en klein, knippen wij op vakkundige wijze. Lees meer »

Winterklaar of voorjaarsbeurt

Met een voorjaarsbeurt of bij het winterklaar maken vindt groot tuinonderhoud plaats. Sommige planten of struiken moeten gesnoeid worden vóór de winter, terwijl het voor andere beplanting juist beter is in het voorjaar. Wij weten precies wat het beste is voor de planten in uw tuin. Lees meer »

Gazon onderhoud, mosgroei

Voor gazon onderhoud en problemen met uw gazon zoals mosgroei bent u bij vakspecialist Henselmans Hoveniers aan het goede adres. Lees meer »

Bomen rooien en snoeien

Wij rooien en snoeien grote en kleine bomen. Wij zijn uitgerust met professionele motorzagen en klimmaterialen. Ook als er weinig ruimte is kunnen we bomen snoeien en rooien op deskundige wijze. Indien nodig kleden wij de boom helemaal uit zodat er niets beschadigt. Heeft u een probleem met uw boom? Bel of mail ons!

tuin

Vrijblijvend een afspraak maken om uw tuinplannen door te spreken? Bel of mail ons.