Tuinontwerp

In het ontwerpen van een passende tuin zien wij altijd een uitdaging. Het tuinontwerp moet passen bij u, bij de gebruiker. In uw nieuwe tuin moet u zich vooral zelf goed voelen!

Wij vinden het belangrijk dat de tuin wordt ingericht op een wijze die bij u past qua inrichting, sfeer, materialen en planten. Maar vooral vinden wij het belangrijk dat het gebruiksgemak groot is. Een tuin kan nog zo mooi zijn, maar als bepaalde zaken niet handig zijn ingericht, gaat het gebruiksplezier daarmee omlaag. Met al deze zaken houden wij rekening met het tuinontwerp.

Vaste prijzen hanteren wij niet voor een tuinontwerp. Na het eerste (vrijblijvende) gesprek weten we waar we over praten, en dan kunnen we aangeven wat de kosten zijn voor het ontwerpplan en voor het beplantingsplan.

Ontwerpplan

Graag maken wij een passend ontwerpplan voor uw tuin. Nadat we de tuin gezien en gemeten hebben en weten wat uw wensen zijn, gaan we met deze gegevens aan de slag. Lees meer »

Beplantingsplan

In een beplantingsplan gaan wij op zoek naar de beste planten die in uw tuin toegepast kunnen worden, en die passen binnen de sfeeromschrijving in het ontwerpplan. Lees meer »

tuinontwerp