Beplantingsplan

Een goed beplantingsplan is een vervolg op een ontwerpplan. Deze twee samen zijn de basis voor een mooie tuin die geheel naar uw wens is ingericht.

In een beplantingsplan gaan wij op zoek naar de beste planten die in uw tuin toegepast kunnen worden, en die passen binnen de sfeeromschrijving in het ontwerpplan. Wij kijken naar hoogte, bloeitijd, kleur, herfstsilouet, wintergroen of niet, standplaats, enzovoort. Als tuinspecialist kennen wij de eigenschappen van planten. Vanzelfsprekend houden wij rekening met uw wensen en voorkeuren.

Wilt u de seizoenen beleven in uw tuin en telkens andere planten zien bloeien in het voorjaar, de zomer en het najaar? Houdt u van veel kleur in uw tuin? Of juist meer van een ingetogen sfeer met veel wintergroene planten? Wij kiezen zorgvuldig de juiste passende beplanting voor uw tuin, met vaste planten, heesters, rozen, klimplanten en bomen die u mooi vindt. Zo wordt de tuin helemaal naar uw wens.

In het kiezen van de mooiste en beste planten voor uw tuin zijn wij overigens geheel onafhankelijk. Zelf hebben wij geen kwekerij of plantvoorraad. Daardoor hebben wij alle vrijheid om de juiste planten in te kopen. Wij kiezen alleen de planten die echt passen.

Met een goed beplantingsplan zult u meer tuinplezier beleven! Van ons ontvangt u altijd een bloeischema en een omschrijving van alle planten.

 

Meer weten? Bel of mail ons.

tuin