Bestrating

Toe aan nieuwe bestrating of verharding voor uw terras of oprit, of elders in uw tuin? Geef uw tuin een prachtig nieuw aanzien met passende sierbestrating. Voor elke gewenste sfeer zijn mooie materialen te vinden, voor elke portemonnee.

Het assortiment van tegels en stenen is zeer uitgebreid. Er zijn vele soorten, maten en kleuren te vinden op de markt. Grofweg zijn deze materialen te splitsen in betontegels (waaronder ook Schellevis), keramische tegels, natuursteen, gebakken klinkers en split/grind. Graag geven wij hieronder een korte uitleg.

Materialen bestrating

– In betontegels is enorm veel keuze in maat, kleur en uitvoering, al dan niet voorzien van een toplaag. Schellevistegels zijn al jaren populair en zijn te herkennen aan hun open structuur met het daarbij behorende specifieke karakter.

– De laatste jaren winnen keramische tegels, speciaal gemaakt voor de buitenruimte, veel terrein. Enkele voordelen van keramische tegels zijn onderhoudsvriendelijk, kleurvast, krasvast, vorst- en UV bestendig.

– Gebakken klinkers, gemaakt uit klei, geven een authentieke vertrouwde sfeer. Ze worden mooier naarmate ze langer liggen.

– Natuursteen, uniek in zijn structuur, hardheid en kleur, behoort ook tot de mogelijkheden. Een tuin met verharding van natuursteen is karakteristiek, uniek en leeft!

– Als laatste noemen wij hier nog split of grind, de halfverharding die ook toegepast kan worden voor paden of opritten.

 

Wij kunnen u adviseren bij uw keuze voor de nieuwe bestrating. Ook hebben wij goede contacten opgebouwd met leveranciers. Zij beschikken over uitgebreide showvelden. Daar kunt u altijd vrijblijvend gaan kijken en nog meer advies inwinnen.

Nadat u uw keuze heeft gemaakt voor de tegels of stenen, zorgen wij voor de rest. Wij zorgen dat de materialen op tijd afgeleverd worden. Als wij het zandbed goed hebben liggen, zorgen wij ervoor dat uw bestrating netjes en vakkundig aangelegd wordt.

Meer weten? Bel of mail ons.

bestrating