Beregening

Maak het uzelf gemakkelijk tijdens droge warme zomerdagen met een systeem voor beregening! Slepen met gieters en slangen wordt verleden tijd als u een besproeiingsinstallatie door ons laat aanleggen.

Wij zoeken graag voor u uit hoe uw tuin het beste besproeid kan worden. Wij kennen de systemen en sproeiers en leggen de beregening deskundig en op maat aan. Onze systemen zijn geschikt voor kleine en grote tuinen. Ook het water geven van hagen en bloempotten kan via het systeem geregeld worden, al dan niet automatisch.

Automatisch sproeien

Heel handig is automatisch beregenen met behulp van een computertje met vochtigheidssensor. Hierdoor hoeft u zelf niet meer in de gaten te houden wanneer er gesproeid moet worden, want daar zorgt het systeem voor. Ook als u op vakantie bent. Het aanleggen is eenvoudiger dan u wellicht vermoedt en het is een groot gemak!

Veel potten? Microdrip!

Wanneer u veel potten heeft, is een Microdrip-systeem handig. Elke bloempot krijgt zijn water via een druppelsysteem. Het is gemakkelijk aan te passen, bijvoorbeeld als u een pot wilt verzetten. Het Microdrip-systeem kan ook op het computertje worden aangesloten. Zo hoeft u met warme zomerdagen niet meer elke dag met gieters en slangen te slepen. Een groot gemak!

Meer weten? Bel of mail ons.

CONTACTBUTTON6